LZ-1
LZ-2
LZ-3

produk

Ngenalake teknologi produksi internasional canggih lan bahan baku berkualitas tinggi kanggo produk keramik.

  • kabeh
  • Lemak
  • Minyak Pelumas
  • Produk liyane

APLIKASI PRODUK

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

babagan kita
hhfffg

PETROKING PETROLEUM HEBEI CO., LTD, Adhedhasar pabrik kita dhewe sing didegake ing taun 1988. Kita duwe pengalaman produksi minyak 32 taun lan 10 taun pengalaman makarya karo luwih saka 40 negara ing pasar industri Asia, Afrika, Eropa lan Amerika. Kita akses menyang pelabuhan Tianjin. Uga transportasi sepur lan udhara gampang banget, sing bisa njamin wektu pangiriman.

 

Kita duwe spesialisasi ing produksi Multipurpose Lithium Base Grease, High Temperature Grease, Extreme Pressure Grease, Lithium Compact Grease, Aluminium Compute Grease, Graphite Grease, Anhydrous Calcium Grease, Engine Engine, Gear Gear, Hydraulic Oil etc.

ndeleng liyane